21 Ianuarie, Duminică, 2018

centru_sus

poza_alina_sus

Avocatura

Cabinetul de avocat Moise Alina  va asigura reprezentarea cu succes in fata instantelor de judecata din ţara precum si in fata oricaror persoane fizice si juridice, inclusiv institutii de stat si private.

Lucram in stransa colaborare cu traducatori autorizati, experti tehnici, experti contabili, specialisti in insloventa, notari publici, executori judecatoresti, avocati din alte zone ale tarii care sa asigure servicii prompte in cazuri urgente, toate acestea din dorinta de a oferi un pachet complet de servicii clientilor nostri.

Titularul Cabinetului de Avocat, Moise Alina, se bucura de o experienta acumulata in cele mai variate domenii juridice, asigurand asistenta juridica si reprezentarea clientilor sai cu profesionalism si dedicare. Garantarea profesionalismului serviciilor juridice oferite este determinata nu doar de experienta vasta acumulata pe parcursul exercitarii profesiei de avocat, dar si de pregatirea juridica de inalta calitate de care titularul a beneficiat in cadrul Facultatii de Drept-Universitatea Bucuresti.