21 Ianuarie, Duminică, 2018

centru_sus

poza_alina_sus

BINE ATI VENIT !


Cabinetul de Avocatura si Mediere Moise Alina va asigura reprezentarea cu succes in fata instantelor de judecata din tara precum si in fata oricaror persoane fizice si juridice, inclusiv institutii de stat si private. In cadrul cabinetului nostru puteti recurge si la procedura medierii pentru solutionarea pe cale amiabila, fara interventia instantei de judecata, a diferitelor diferende existente intre parti.

Lucram in stransa colaborare cu traducatori autorizati, experti tehnici, experti contabili, specialisti in insloventa, notari publici, executori judecatoresti, avocati din alte zone ale tarii care sa asigure servicii prompte in cazuri urgente, toate acestea din dorinta de a oferi un pachet complet de servicii clientilor nostri.

Titularul Cabinetului de Avocat se bucura de o experienta acumulata in cele mai variate domenii juridice, asigurand asistenta juridica si reprezentarea clientilor sai cu profesionalism si dedicare. Garantarea profesionalismului serviciilor juridice oferite este determinata nu doar de experienta vasta acumulata pe parcursul exercitarii profesiei de avocat, dar si de pregatirea juridica de inalta calitate de care titularul a beneficiat in cadrul Facultatii de Drept-Universitatea Bucuresti.

Fata de modificarile legislative prefigurate prin intrarea in vigoare a Legii nr. 192/2006 si de implicatiile juridice pe care aceasta lege avea sa le aduca in practica, cunoasterea procedurii medierii a aparut si apare ca o conditie sine qua non desfasurarii actului de judecata. In aceste conditii, avocatul titular a intrevazut necesitatea dezvoltarii profesionale si sub acest aspect, dobandind astfel si calitatea de mediator autorizat si exercitand aceasta profesie in cadrul Biroului de Mediator Moise Alina.

Serviciile pe care le oferim se adreseaza atat companiilor, cat si persoanelor fizice si persoanelor fizice autorizate, dar si asociatiilor, fundatiilor, ONG-urilor.

 

Casute_portocalii

Servicii mediere

Servicii mediere

Servicii juridice

Servicii juridice

Onorarii servicii mediere

Onorarii servicii mediere

Onorarii servicii juridice

Onorarii servicii juridice